Obvestila za študente

Dostava knjižničnega gradiva po pošti

Datum objave: 10.04.2020 | Datum poteka: 30.05.2020

Obvestilo je poteklo!

Pozdravljeni, študenti!

Verjetno Vas je kar nekaj, ki bi v tem kriznem času, ko so knjižnice zaprte zaradi epidemije koronavirusa, nujno potrebovali kakšen učbenik/knjigo iz naše knjižnice Mirka Ilešiča Pravne fakultete Maribor.

Obveščam Vas, da bo to mogoče že v tem tednu, vendar le kot storitev dostave gradiva po pošti na stroške člana. Storitev je v prvi vrsti namenjena študentom UM za gradivo, ki ga potrebujete za opravljanje študijskih obveznosti.

Osebni obisk v knjižnici žal ne bo mogoč.

>>>>>>

Zato prosim, da do torka, 14. 4. 2020 zvečer, opravite rezervacijo gradiva preko mCOBISSa (Moja knjižnica).

Rezervacije, ki bodo prispele pravočasno, bodo dane na pošto 1x na teden, praviloma ob sredah. Ob odpremi boste dobili mail, da boste vedeli, kdaj približno je bilo gradivo dano na pošto.

Če imate doma dovolj velik poštni nabiralnik, Vam bo poštar pismo pustil v nabiralniku (brez podpisa), v nasprotnem Vam bo poštar pustil listek in boste morali po paket sami na pošto.

Ker s pošiljanjem po pošti nastanejo stroški, bo zato ob prvem naslednjem obisku v knjižnici potrebno poravnati stroške pošiljanja gradiva (v primeru, da bo paketov več, se stroški pošiljanja gradiva seštevajo):

  •           teža pošiljke do 1000 g (npr. 1 večja ali dve manjši knjigi) 3,00 eur,
  •           teža pošiljke do 2000 g 4,00 eur.

Če želite, da se gradivo pošlje na kateri drugi naslov, prosim to čimprej sporočite na e-mail zeljka.bogdanovic@um.si (mail mora prispeti vsaj do torka v tekočem tednu zvečer).

Dokler se situacija ne umiri, se bodo storitve izposoje tudi v bodoče opravljale 1 x tedensko.

Če še niste, je torej zdaj zadnji čas, da postanete član naše knjižnice – vpis v knjižnico je možen tudi preko spleta s študentsko identiteto.

Vabljeni pa tudi, da čimveč uporabljate oddaljeni dostop do naročniških elektronskih informacijskih virov Univerze v Mariboru.

Za vse dodatne informacije smo dostopni tudi na mailu prfmb.knjiz@um.si.

 

Prijazen pozdrav iz Knjižnice Mirka Ilešiča Pravne fakultete Univerze v Mariboru.