Alumni klub

Spoštovane diplomantke in diplomanti, magistrice in magistri, doktorice in doktorji Pravne fakultete Univerze v Mariboru!

Z dokončanjem študija na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru ste postali del Pravne fakultete in s tem pridobili možnost vključitve v Alumni klub Univerze v Mariboru in Alumni klub Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Namen Alumni kluba je omogočiti ohranitev stikov in čim boljše povezovanje med diplomanti vseh študijskih programov ter ohranitev stika z matično fakulteto. Izmenjava znanj in izkušenj vam lahko koristi tako pri vašem poslovnem, kot tudi zasebnem življenju.
 


Alumni UM:

Vabimo vas, da se po zaključku študija včlanite v Alumni UM in s tem tudi sočasno v Alumni PF. Včlanitev poteka elektronsko preko portala AIPS oziroma na spodnji povezavi. Z včlanitvijo lahko še naprej uporabljate vaš v času študija obstoječ elektronski naslov (ime.priimek@student.um.si) in druge ugodnosti Alumi kluba Univerze v Mariboru.

Alumni UM: https://kc.um.si/alumni/alumni-klub/

Povezava za včlanitev: https://aips.um.si/alumni/

IT storitve za diplomante: https://it.um.si/diplomanti/Strani/default.aspx
 


Alumni klub Pravne fakultete Univerze v Mariboru:

Poleg osnovne vključitve v Alumni UM in Alumni PF vam na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru omogočamo še dodatne aktivnosti in ugodnosti. Za včlanitev v Alumni klub Pravne fakultete Univerze v Mariboru morate izpolniti soglasje za obveščanje. Na podlagi prejetega soglasja vam bomo izdali člansko izkaznico, s katero boste lahko uveljavljali ugodnosti, ki so navedene v nadaljevanju.

Izpolnjeno soglasje pošljite na naslov: Pravna fakulteta Univerze v Mariboru, Mladinska ulica 9, 2000 Maribor oziroma skenirano na elektronski naslov: alumni.pf@um.si.

Ugodnosti, ki jih lahko uveljavljate na podlagi članske izkaznice, so naslednje:

 • obveščanje na elektronski in/ali domači naslov,
 • posebni dogodki in srečanja za člane Alumni kluba Pravne fakultete Univerze v Mariboru,
 • popusti in ugodnosti pri koriščenju storitev Pravne fakultete Univerze v Mariboru:
 • popust pri plačilu kotizacije za udeležbo na konferencah/delavnicah/seminarjih v (so)izvedbi Pravne fakultete Univerze v Mariboru:
  • Aktualna vprašanja delovnega prava,
  • Gospodarski subjekti na trgu,
  • Medicina in pravo,
 • dogovorjeni popusti pri pogodbenih partnerjih (v pripravi).

Ugodnosti za člane Alumni kluba bomo sproti dopolnjevali.
 

Koordinator Alumni kluba Pravne fakultete Univerze v Mariboru: doc. dr. Katja Drnovšek

Kontakt: alumni.pf@um.si


"Enkrat študent Pravne fakultete Univerze v Mariboru, vedno naš študent."