ZUP

Obveščamo vas, da na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru organiziramo STROKOVNO USPOSABLJANJE za opravljanje strokovnega izpita za vodenje in odločanje v upravnem postopku. Izpit se na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru več NE izvaja.

Strokovno usposabljanje za opravljanje strokovnega izpita za vodenje in odločanje v upravnem postopku izvajajo predavatelji, ki imajo licenco za izpit na Upravni akademiji v Ljubljani (Republika Slovenija, Ministrstvo za javno upravo).

Strokovni izpit za vodenje in odločanje v upravnem postopku se opravlja v skladu z Zakonom o splošnem upravnem postopku in Uredbo o izobrazbi in strokovnem izpitu za vodenje in odločanje v upravnem postopku.

Kandidati, ki se udeležijo pripravljalnih predavanj za pripravo na strokovni izpit za vodenje in odločanje v upravnem postopku, dobijo tudi gradivo, v katerem so poleg vsebine predavanj številni vzorci uradnih pisanj.

Kandidati se prijavijo na strokovno usposabljanje na priloženem obrazcu: Prijavnica na usposabljanje.

Naslednje priprave bodo:

Obveščamo Vas, da zaradi nizkega števila prejetih prijav na predavanja za pripravo na strokovni izpit za vodenje in odločanje v upravnem postopku (ZUP), ki so bila predvidena za  petek in soboto, 7. in 8. junija 2019, žal v navedenem terminu ne bomo izvedli.


Kandidati morajo izvesti plačilo do udeležbe na predavanjih. Kandidati, ki jim bo strošek pripravljalnih predavanj plačal delodajalec, morajo predložiti ustrezno naročilnico.

Cena udeležbe na 8-urnih predavanjih oz. pripravah za strokovni izpit je 85,40 € (z vračunanim 22 % DDV-jem). V ceno je všteto tudi gradivo.

Plačevanje z UPN – univerzalnim plačilnim nalogom:

  • IBAN: SI56 0110 0609 0122 141
  • Referenca: SI 00 760-003-6501
  • Koda namena: OTHR
  • Namen: vpišite podatek o namenu - priprava na strokovni izpit iz ZUP-a

Za vse dodatne informacije v zvezi s pripravami na izpit pišite na e-naslov: info.zup@um.si