Dogodki

10. KARIERNA TRŽNICA V ŽIVO

Datum objave: 28.02.2023 | Datum poteka: 22.04.2023

KJE: 10. karierna tržnica v živo bo potekala od 17. do 21. aprila 2023 na Rektoratu Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, Maribor

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že deseto leto zapored prireja dogodek na temo kariernega razvoja in zaposlitvenih priložnosti za mlade.

Namen dogodka je krepitev vezi med delodajalci, študenti in diplomanti Univerze v Mariboru ter mladimi brezposelnimi osebami.

Več o programu in vsebinah dogodka si lahko ogledate na spletni strani KC UM 10. KARIERNA TRŽNICA V ŽIVO - 17.-21. april 2023 | Karierni center Univerze v Mariboru (um.si):

Študente Pravne fakultete Univerze v Mariboru vabimo, da se čim prej prijavite na HITRE ZAPOSLITVE RAZGOVORE z delodajalci, saj je število prostih mest omejeno.

Ob tem ste vabljeni, da brezplačno obiščete bogat spremljevalni program 10. karierne tržnice v živo, tj.  TOP dogodke z znanimi gosti, Alenom Kobilico, Polono Požgan in Aljošo Bagolo, Študentski večer z Martino Ipša, ter okroglo mizo za delodajalce in študente. Za več informacij in prijavah tukaj. 

V primeru dodatnih informacij smo na voljo na e-naslovu karierni.center@um.si  in na tel. št. 02/ 23 55 344 (Matej Kosi Hederih, vodja Kariernega centra Univerze v Mariboru).