Obvestila za študente

PREDBOŽIČNI IZLET V ZAGREB

Datum objave: 22.11.2019 | Datum poteka: 14.12.2019

Obvestilo je poteklo!

Zagreb je že nekaj let zapored proglašen za najlepše adventno mesto – za letos napovedujejo še lepšo okrasitev in bolj pestro dogajanje. Zato vabljeni, da advent v Zagrebu obiščete s Študentskim svetom Pravne fakultete UM in Študentskim svetom Ekonomsko poslovne fakultete UM.

PROGRAM IZLETA:
Iz Maribora se bomo odpravili v (ne preveč) zgodnjih jutranjih urah v petek, 13. 12. 2019. Obiskali bomo zanimiva hrvaška podjetja in muzej razpadlih zvez. Na voljo bo tudi prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. Iz Zagreba se bomo odpravili proti Mariboru, kamor bomo prispeli v poznih nočnih urah.

PRIJAVE:
Prijave se odprejo v torek, 19. 11. 2019, in bodo možne do ponedeljka 2. decembra 2019 oz. do zapolnitve mest, z možnostjo vpisa v čakalno vrsto.

Prijave se zbirajo na povezavi:
http://bit.do/prijava-predbozicniizlet

Vendar pa sama prijava še ne zagotovi mesta na ekskurziji, saj je treba pri članih ŠS PF in ŠS EPF poravnati kotizacijo v višini 10 EUR:
- Na EPF v času tutorskih ur vsak ponedeljek med 8. in 13. uro
- Na PF po dogovoru s člani Študentskega sveta (Matej Rožmarin in Tea Unger)

Prednost pri prijavi imajo študenti Pravne fakultete in Ekonomsko poslovne fakultete. V primeru prostih mest pa se lahko ekskurzije udeležijo tudi študenti ostalih fakultet.

Pohiti s prijavo!