Novice

E-paket Obligacije z e-komentarjem Obligacijskega zakonika (OZ) - izšla je prva knjiga komentarja splošnega dela OBLIGACIJSKEGA ZAKONIKA

Datum objave: 12.11.2020 | Datum poteka: 31.12.2030

Pri založbi TAX-FIN-LEX je izšel komentar splošnega dela OBLIGACIJSKEGA ZAKONIKA avtorjev dr. Nine Plavšak, prof. dr. Mihe Juharta in profesorja mariborske pravne fakultete izr. prof. dr. Renata Vrenčurja.

Obligacijski zakonik (OZ) velja od leta 2002 in je do danes doživel že nekaj sprememb. Da bi lahko ponudili vedno ažuren zakon in tudi vedno ažuren komentar, je v sodelovanju z urednico dr. Nino Plavšak, ki je poleg prof. dr. Renata Vrenčurja in prof. dr. Mihe Juharta tudi avtorica splošnega dela in skupaj z več avtorji tudi posebnega dela Obligacijskega zakonika, nastal e-paket OBLIGACIJE, ki prinaša povsem nov pristop v e-založništvu.

Od izdaje prvega komentarja Obligacijskega zakonika (OZ) je preteklo več kot 15 let. Novi komentar OZ kvalitetno presega standardne komentarje zakonov in uporablja sodobnejši, bolj poglobljen in preglednejši pristop. Večina vsebin prvega komentarja OZ je v novem komentarju pomembno dopolnjena, nekatere vsebine, ki so bile v prvem komentarju skopo obravnavane, pa so v novem komentarju razložene na novo.

KAJ NAJ PRINAŠA NOV PRISTOP V UPORABI E-ZALOŽNIŠTVA

  • Besedilo in komentar Obligacijskega zakonika sta dostopna v e-obliki na portalu Tax-Fin-Lex
  • Komentar zakona bodo avtorji sproti ažurirali
  • Zakon in vse povezane predpise sproti ažurirajo in dodajajo v e-paket
  • Sodno prakso vseh sodišč, nastalo na osnovi zakona, v e-paket sproti dodajajo
  • Uporabnik ima svoje namizje (t.i. dashboard), kjer ima svoja iskanja, priljubljene dokumente in komentarje
  • Ob členu zakona ali pa ob komentarju lahko uporabnik doda lastne komentarje, ki so vidni njemu ali pa celotni skupini, ki jo določi
     

 

Več o e-paketu Obligacije in možnosti naročila kliknite >>tukaj<<.