Novice

Dekanov sprejem športnikov Univerzitetne športne lige Univerze v Mariboru 2024

Datum objave: 10.06.2024 | Datum poteka: 31.12.2099

V petek, 7. junija 2024, smo za našo prvo uvrščeno nogometno ekipo študentov prava Univerzitetne športne lige Univerze v Mariboru 2024 ter za ekipo študentk odbojkašic pripravili dekanov sprejem v znak zahvale za izkazan trud ter pripravljenost si vzeti čas za športni dogodek navkljub zahtevnim študijskim obveznostim.
 
Dekan Pravne fakultete Univerze v Mariboru, red. prof. dr. Tomaž Keresteš, je zmagovalni nogometni ekipi, ki so jo zastopali Matej Veličkovski, Gašper Rakun, Izidor Jelenc, Lan Šket, Matija Bojnec, Rok Hrustel, Timotej Frank, Vito Draganić, Žan Vidovič in Dominik Ornik izročil Zahvalo dekana ter hudije naše fakultete. Odbojkaško ekipo študentk prava so sestavljale Veronika Mikl, Lejla Veladžić, Alenka Tabaković, Pia Brelih, Lara Vrhovec, Danaja Šparakl, Lana Daks, Nina Rajh in Mateja Sever, ki so prav tako prejele hudije ter Pohvalo dekana.
 
Vsem tekmovalkam in tekmovalcem iskreno čestitamo za dosežen rezultat ter se zahvaljujemo za udeležbo na Univerzitetni športni ligi UM in seveda upamo, da si bodo študentke in študenti tudi prihodnje leto vzeli čas in se udeležili tekmovanja ter tako zastopali Pravno fakulteto Univerze v Mariboru.