Gospodarski subjekti na trgu

Gospodarski subjekti na trgu so tradicionalno posvetovanje, ki ga vsako leto v mesecu maju organizirata Pravna fakulteta Univerze v Mariboru in Inštitut za gospodarsko pravo Maribor. Posvetovanje ima bogato tradicijo, saj se neprekinjeno izvaja že vse od leta 1993. Gre za največje in najbolj poznano posvetovanje s področja gospodarskega prava v Sloveniji.

Na posvetovanju sodelujejo ugledni strokovnjaki iz akademskega in gospodarskega družbenega okolja in obravnavajo najaktualnejša vprašanja gospodarskega prava. Obravnavajo se vprašanja prava družb, gospodarskega pogodbenega prava, davčnega prava, delovnega prava, insolvenčnega prava, izvršilnega prava in evropskega gospodarskega prava.

Udeleženci posvetovanja se seznanijo z aktualnimi vidiki posameznih pravnih področij, hkrati pa imajo priložnost, da izrazijo svoje poglede in stališča ter s tem prispevajo h kvaliteti strokovnega srečanja. Posvetovanje kot celota je tako strokovno in tudi družabno srečanje strokovnjakov iz teorije in prakse, oblikovana in predstavljena stališča pa so v pomoč zakonodajalcu in praksi.

   


 

AKTUALNO

KDAJ: 14. – 16. maj 2020

KJE: Pravna fakulteta Univerze v Mariboru

PROGRAM: Povezava do programa: >> TUKAJ <<.

KOTIZACIJA:  250 EUR (brez DDV - v programu preverite možnosti za znižano ceno kotizacije!)

PRIJAVA: Prijavo lahko opravite: >> TUKAJ <<.

INFORMACIJE: Darija Husar, T: 02 250 42 15, E: darija.husar@um.si

Vljudno vabljeni!

 

 


ARHIV: