ŠTIPENDIJSKI PROGRAM BEST OF SOUTH-EAST 2020/2021, rok prijave: 5.12.2019 do 13. ure

V okviru štipendijskega programa Best of South-East imajo študenti in absolventi priznanih ekonomskih in pravnik fakultet v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni Gori ter Makedoniji možnost enoletnega študija na Univerzi v Gradcu.  V okviru pripravniškega programa se posebna pozornost polaga na pridobivanje izkušenj v štajerski Sparkasse v kombinaciji z obiskovanjem tečaja na Univerzi v Gradcu, v okviru delovne prakse pa se pozornost posveča tečaju na Univerzi v povezavi z dvomesečno prakso v poletnih mesecih. Osnovni cilj programa je mladim ponuditi možnost dodatnega izobraževanje in delovnih izkušenj v tujini, kar jim bo olajšalo vstop v delovno okolje. Kandidati in kandidatke, ki bodo izbrani, bodo vpisani kot tuji študenti na izmenjavi na Univerzi v Gradcu.

Pogoji in potek prijave:  https://international.uni-graz.at/de/stud/incoming/s-in-mprog/bestofsoutheast/

Če se zanimate za program, si natančnejša navodila preberite na zgornji povezavi. Po uspešno opravljeni registraciji boste prejeli kodo za prijavo. Za več informacij se lahko oglasite pri mag. Christi Grassauer (Büro für Internationale Beziehungen, Universität Graz), Tel. 0316/380-1254, incoming.exchange@uni-graz.at.

Rok za prijavo: 5.12.2019 do 13:00 po srednjeevropskem času (rok za oddajo popolne razpisne dokumentacije – skenirano, preko elektronske pošte)