Razpis v okviru programa Erasmus+ mobilnost zaposlenih KA 107 za leto 2016/2017

Spoštovani,

obveščamo vas, da je objavljen nov razpis za sofinanciranje mobilnosti osebja z namenom poučevanja (STA) in usposabljanja (STT) v okviru programa  ERASMUS+ mobilnosti med programskimi in partnerskimi državami (KA 107) za študijsko leto 2016/2017.

1. Poučevanje ( Teaching Mobility- STA)

Podrobnosti razpisa za mobilnost zaposlenih za poučevanje v partnerskih državah in vse ostale informacije dobite na: http://www.um.si/mednarodno-sodelovanje/erasmusplus/Strani/KA107-STA-2016.aspx . V študijskem letu 2016/17 so vključene institucije iz naslednjih  partnerskih držav: Avstralija, Belorusija, Bosna in Hercegovina, Čile​, Egipt, Gana, Gvatemala, Indija​, Izrael, Jamajka, Japonska, Južna Afrika, Kanada, Kazahstan, Kitajska (Ljudska republika), Mehika, Nova Zelandija, Rusija, Srbija, Ukrajina in ZDA.

2. Usposabljanje ( Training Mobility - STT)

Podrobnosti razpisa za mobilnost zaposlenih za usposabljanje v partnerskih državah in vse ostale informacije dobite na: http://www.um.si/mednarodno-sodelovanje/erasmusplus/Strani/KA107-STT-2016.aspx . V študijskem letu 2016/17 so vključene institucije iz naslednjih  partnerskih držav: Belorusija, Bosna in Hercegovina, Čile, Indija, Kitajska, Rusija, Srbija, Ukrajina​ in ZDA​.

Oddelek za mednarodno sodelovanje Univerze v Mariboru