INFORMATIVNI DNEVI ZA PODIPLOMSKI ŠTUDIJ 2022 - v živo in na daljavo preko spletnega orodja MS Teams

DOBRODOŠLI NA PRAVNI FAKULTETI UNIVERZE V MARIBORU

V Mariboru študij prava poteka že šest desetletij. V tem času se je Pravna fakulteta Univerze v Mariboru s svojim ambicioznim programom uspela uveljaviti kot mednarodna institucija brez lokalnega predznaka. Zelo priznanim dosežkom na področju gospodarskega prava so se postopoma pridružili nič manj prepoznavni dosežki na področju vseh drugih pravnih disciplin. Naši profesorji komentirajo vse pomembnejše sistemske zakone od ZGD do kazenskega zakonika in tudi aktualno družbeno dogajanje. Pravna fakulteta Univerze v Mariboru je danes priznano središče pravne znanosti na področju evropskega, civilnega in procesnega prava.

Z razpredeno mednarodno mrežo partnerskih institucij je danes fakulteta z mnogimi mednarodnimi raziskovanimi projekti vpeta v najširši raziskovalni prostor. Kot vodilni partner vodi evropske projekte, v katerih sodeluje veliko število partnerjev iz večine držav članic. Ponosni smo, da je naše delo v zakonodajnem postopku upoštevala tudi Evropska komisija. Zavedamo pa se, da je treba iti v korak z izzivi sodobnega časa. Zato naša fakulteta v raziskovalnem delu še posebej poudarja pravne probleme digitalizacije. Za vse to pa so ključni pravi ljudje, saj le ti lahko ustvarijo pravo akademsko atmosfero. In naša fakulteta ima odlične profesorje, raziskovalce, sodelavce, zunanje podpornike ter seveda izvrstne študente.

Želite študirati pravo, na fakulteti, ki je na Timesovi lestvici v sklopu Univerze v Mariboru, na znanstvenem področju prava najbolje ocenjena v Sloveniji? Kjer vam znanje predajajo profesorji, ki so hkrati uveljavljeni pravni strokovnjaki doma in v tujini? In kjer študentje dosegajo odlične rezultate na prestižnih domačih in mednarodnih tekmovanjih?
 

Vljudno vabljeni na INFORMATIVNE DNEVE 2022, ki bodo v četrtek, 19. maja 2022, v Senatni sobi (I. nad.) na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru oz. preko MS Teamsov:


  • ob 15. uri za:

>> MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE "PRAVO"in

>> MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE "EVROPSKE PRAVNE ŠTUDIJE".

Srečanju se lahko pridružite "v živo" ali z računalnikom oz. mobilnikom s klikom na POVEZAVO >> TUKAJ <<.


  • ob 16. uri za:

 >> DOKTORSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 3. STOPNJE "PRAVO".

Srečanju se lahko pridružite "v živo" ali z računalnikom oz. mobilnikom s klikom na POVEZAVO >> TUKAJ <<.