Spletni INFORMATIVNI DNEVI 2022

Pravijo, da so študentska leta najlepša leta našega življenja.
To odkrijte tudi sami!
 

Želite študirati pravo, na fakulteti, ki je na Timesovi lestvici v sklopu Univerze v Mariboru, na znanstvenem področju prava najbolje ocenjena v Sloveniji? Kjer vam znanje predajajo profesorji, ki so hkrati uveljavljeni pravni strokovnjaki doma in v tujini? In kjer študentje dosegajo odlične rezultate na prestižnih domačih in mednarodnih tekmovanjih?

Nahajamo se v samem središču Maribora, le 30 metrov od študentskih domov in Mestnega parka. Ob majhnem, a zelo domačem kolektivu imamo vzpostavljeno tudi tutorsko mrežo, kjer študentje pomagajo študentom. Pridite in se vpišite na Pravno fakulteto Univerze v Mariboru.


KJE in KAKO?

Predstavitve fakultete bodo potekale "V ŽIVO" v spletnem orodju Microsoft Teams.

S klikom na POVEZAVO (za vse tri termine je ista povezava) se boste pridružili dogodku SPLETNI INFORMATIVNI DNEVI 2022, ki bodo potekali v treh terminih:

  • v petek, 11. februarja 2022, ob 10. in 15. uri,
  • v soboto, 12. februarja 2022, ob 10. uri.

Obvezna oprema za udeležbo na spletnih INFORMATIVNIH DNEVIH 2022?
V spletni klepetalnici "Klepetavi študenti prava" bomo odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam porajajo pri izbiri študija ter preizkusili vaše pravno znanje v "Pravnem kvizu za začetnike" s pomočjo aplikacije Kahoot.  Da bo kviz lažje potekal, predlagamo, da se na predstavitev študija PRAVA na PF UM priklopite z računalnikom oz. tablico, telefon pa nato uporabite kot pripomoček za odgovarjanje na pravna vprašanja Pravnega kviza, ki so ga za vas pripravili študenti Študentskega sveta PF UM. Brez skrbi, zabavno bo in nič kaj pretežko, najpogumnejše tri pa čakajo priročne nagrade! Ne pozabi #pravojetapravo!

Navodila za udeležbo v Teams srečanju so dosegljiva >> TUKAJ.
V primeru tehničnih težav se prosim obrnite na: