COVID-19 in novo štud. leto 2020/2021

Spoštovani študenti PF UM.

Kot smo Vas obvestili že v začetku meseca maja 2021, se pedagoški proces na Pravni fakulteti UM do zaključka letnega semestra 2020/21, tj. do vključno petka, 11. junija 2021, v celoti izvede na daljavo.

Informacije glede izvedbe poletnega izpitnega obdobja Vam bomo posredovali v začetku meseca junija 2021.

S spoštovanjem.

Dekanica PF UM

Red. prof. dr. Vesna Rijavec l.r.

****************************************************************************

OBVESTILO O ZAPRTJU STAVBE PRAVNE FAKULTETE UM                                                                                                               

Spoštovane študentke in študenti.

Obveščamo Vas, da bo na podlagi Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih (Uradni list, št. 152/20) stavba Pravne fakultete od 26. 10. 2020 do nadaljnjega zaprta.

Zato s ponedeljkom, 26. 10. 2020, ne bo več uradnih ur v prostorih Referata za študentske zadeve Pravne fakultete. Prosimo Vas, da se v času uradnih ur obrnete na sodelavki preko elektronske pošte vesna.potisk@um.si (dodiplomski študij) in bernarda.rokavec@um.si (podiplomski študij) oziroma na njuni telefonski številki 02/25 04 220 (dodiplomski študij) oz. 02/25 04 219 (podiplomski študij).

Prosimo Vas, da tudi komunikacija z drugimi zaposlenimi na fakulteti poteka na daljavo.

Govorilne in tutorske ure visokošolskih učiteljev in sodelavcev se do nadaljnjega izvajajo preko e-pošte oz. drugih komunikacijskih kanalov (npr. Moodle, Skype, Viber, Microsoft Teams).

Na daljavo se izvajajo vsa predavanja, seminarji in vaje na študijskih programih Pravne fakultete, in sicer predvidoma do 30. 11. 2020.

Izposoja v Knjižnici Mirka Ilešiča Pravne fakultete bo mogoča. Način izposoje bo objavljen na spletni strani knjižnice: https://www.pf.um.si/knjiznica/.

 

Za vsa dodatna vprašanja smo Vam vsi zaposleni na Pravni fakulteti z veseljem na voljo.

Zahvaljujemo se Vam za razumevanje.

Uspešen študij in ostanite zdravi!