Novice

10 NAJVPLIVNEJŠIH PRAVNIKOV 2017

Datum objave: 11.10.2017 | Datum poteka: 27.10.2017

Novica je potekla!

>> 10 NAJVPLIVNEJŠIH PRAVNIKOV 2017
Na osrednjem pravnem portalu IUS-INFO se je začel že sedemnajsti izbor 10 najvplivnejših pravnikov. Pravna javnost in drugi zainteresirani lahko predlagate najvplivnejše pravnice in pravnike v Sloveniji za leto 2017.

Izbor poteka v dveh delih. V prvem delu, ki bo trajal od 9. oktobra do vključno 26. oktobra, uporabniki in obiskovalci portala predlagate svoje kandidate, ki se bodo potegovali za uvrstitev v finalni del. Svoje predloge lahko tudi obrazložite, obrazložitve pa se upoštevajo v primeru enakega števila glasov pri več predlaganih kandidatih.

Drugi, glasovalni del izbora se bo začel 27. oktobra. Glasovalci boste izbirali med dvajsetimi kandidati, ki so bili v prvem delu največkrat predlagani. Tudi v tem delu lahko dopišete obrazložitev svojega glasu, vprašanje za kateregakoli finalista ali predlog teme za razpravo na vsakoletni okrogli mizi desetih najvplivnejših pravnikov.

Družba IUS SOFTWARE, ki ureja in razvija portal IUS-INFO, bo konec novembra v Ljubljani pripravila slovesno podelitev priznanj in tradicionalno okroglo mizo, na kateri bodo izbrani najvplivnejši pravnice in pravniki v razpravi predstavili svoja stališča o najbolj aktualnih družbenih temah. Tako kot vsako leto tudi letos pričakujemo zanimivo in polemično razpravo.